opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Ecstasy: The Complete Guide

27,50
x

Volledige titel: The world's leading experts on Ecstasy assess, its therapeutic potential, social implications, and the dangers of unsupervised use.

Bevat hoofdstukken geschreven door Andrew Weil, Ralph Metzner, Douglas Rushkoff, Rabbi Zalman Schachter, Rick Doblin, en anderen. Een ideale gids voor ouders en opvoeders die zoeken naar een geloofwaardige bron van informatie.

Het gebruik van de drug ecstasy, ooit beperkt tot de rave scene en universiteits campussen, explodeert in Amerika, van high schools naar upscale clubs. Door gebruikers omschreven als de meest intense euforie ooit gekend en door tegenstanders omschreven als een oorzaak van hersenbeschadigingen en zelfs de dood, heeft ecstasy ongekende niveaus van interesse en desinformatie gewekt. Geschreven door 's werelds beste experts op het gebied van MDMA, neemt "Ecstasy: The Complete Guide" als eerst een objectieve blik naar de risico's en voordelen van deze unieke drug, waaronder de wetenschap van hoe het werkt, hoe het depressie, PTSS, chronische pijn en andere ziektes zou bestrijden, en hoe je de risico's van overmatig gebruik kunt verkleinen. Of je een raver, een bezorgde ouder, of een professional bent die wacht op het meest recente MDMA onderzoek, Ecstasy: The Complete Guide biedt de antwoorden die je zoekt.

Ecstasy: The Complete Guide heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ecstasy: The Complete Guide


Aanbevolen artikelen: