opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Sacred Mushroom of Visions

18,50
x

Teonanácatl was de naam die werd gegeven aan de visionaire paddenstoelen die in oude Mesoamerikaanse sjamaanse ceremonies wordt gebruikt; paddenstoelen die psilocybine bevatten, de psychoactieve stof die door de Zwitserse scheikundige Albert Hofmann, de ontdekker van LSD, werd aangetoond. De herontdekking van deze visionaire paddenstoel door de Mazateekse genezer Maria Sabina en mycoloog R. Gordon Wasson ontstak een wereldwijde paddenstoelencultuur, die de revolutie van het besef in de jaren 60 inspireerde.

Dit boek beschrijft in levendig detail de ervaringen van groeiend besef van de gebruikers van psychoactieve paddenstoelen - van kunstenaars tot psychologen - en de genezende visionaire inspiratie die zij ontvingen. Het geeft directe verslagen van onderzoeken die in het controversiële Harvard Psilocybin Project zijn ondernomen, waaronder het Concord Prison onderzoek en het Good Friday onderzoek. Het beschrijft ook hoe psilocybine is gebruikt sinds de jaren 60 in psychotherapie, revalidatie van gevangenen, versterking van creativiteit en de inductie van mystieke ervaringen. Ook wordt het onderzocht als een behandelingsmethode van Obsessieve Compulsieve Stoornis (OCS of OCD). In dit boek delen meer dan dertig bijdragers hun ervaringen met de chemische, biologische, psychologische en ervaringsgerichte dimensies van psilocybine paddenstoelen.

Ralph Metzner, Ph.D. en alumnus psychologie en psychofarmacologie aan universiteit Harvard, maakte deel uit van de Psilocybin Research Project met Timothy Leary en Richard Alpert (later Ram Dass). Hij is de schrijver van "Green Psychology" en medeschrijver van "The Psychedelic Experience". Hij woont in Sonoma, California.

Sacred Mushroom of Visions heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sacred Mushroom of Visions