opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Sacred Vine of Spirits: Ayahuasca

18,75
x

Ayahuasca is een hallucinogeen plantenbrouwsel uit de Amazone, die voor honderden en misschien duizenden jaren door inheemse Indiaase en mestiezen sjamaans in Peru, Colombia en Ecuador voor genezing en voorspellingen zijn gebruikt. Vele Westerse geoefende artsen en psychologen hebben erkend dat deze stof de toegang tot spirituele dimensies van het bewustzijn kan bieden, zelfs mystieke ervaringen die niet van de religieuze mystiek onderscheiden kunnen worden.

In "Sacred Vine of Spirits: Ayahuasca" heeft Ralph Metzner, pionier in onderzoek naar het bewustzijn, een groep autoritaire bijdragers bijeen gebracht, die een verkenning van de chemische, biologische, psychologische en ervaringsgerichte dimensies van Ayahuasca aanbieden.

Het begint met de geschiedenis, psychologie en scheikunde van Ayahuasca van prominente onderzoekers in het veld van psychoactief onderzoek, en presenteert daarna meer dan twintig verslagen uit eerste hand van westerlingen die Ayahuasca hebben gebruikt. Hij concludeert met zijn eigen uitkomsten over de toepassingen van Ayahuasca in geneeskunde en psychologie, en vergelijkt het wereldbeeld dat door ayahuasca visioenen wordt onthuld met dat van westerse culturen. Metzner brengt een meesterlijke verzameling van geschriften samen die de oorsprong van deze buitengewone heilige drank verkennen, van zijn chemische en biologische samenstellingen en de psychologische effecten naar zijn enorme genezende en spirituele potentieel.

Dit book is bewerkt door Ralph Metzner. Hij is een psychotherapeut en hoogleraar aan de California Institute of Integral Studies in San Francisco. Andere schrijvers: Dennis J. McKenna, Frank Owings en Raoul Adamson.

Sacred Vine of Spirits: Ayahuasca heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sacred Vine of Spirits: Ayahuasca


Aanbevolen artikelen: