opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Spiritual Growth with Entheogens

18,50
x

Volledige titel: Spiritual Growth with Entheogens - Psychoactive Sacramentals - From the Good Friday Experiment to the Direct Experience of the Divine

Moderne georganiseerde godsdienst is voornamelijk gebaseerd op secundaire religieuze ervaring - we lezen over de buitengewone directe spirituele kennismakingen in het verre verleden van anderen en hebben het geloof dat God er is. Maar wat als er krachtige sacramenten bestonden om ons direct te helpen om het heilige te ervaren? Wat als er manieren zijn om de betekenis te weten te komen van het menselijk leven en onze plaats in het universum, om het heilige in de wereld te zien dat ons omringt?

In dit boek onderzoeken meer dan 25 spirituele leiders, wetenschappers en psychedelische zieners hoe we kunnen terugkeren naar de primaire spirituele kennismakingen die aan de basis van alle godsdiensten liggen door het begeleide gebruik van entheogenen. Met contributies van Albert Hofmann, Huston Smith, Stanislav Grof, Charles Tart, Alexander "Sasha" Shulgin, Rick Doblin, Myron Stolaroff en vele anderen, verkent dit boek protocollen voor ceremoniaal gebruik van psychedelica, de uitdagingen om entheogenische inzichten in langdurige verandering te transformeren, psychoactieve sacramenten in de Bijbel, mythen die het gebruik van LSD omringen en de transformatieve rituelen van Santo Daime. Het bevat ook persoonlijke verslagen van Walter Pahnkes "Good Friday Experiment" en een opvolging van 25 jaar later met zijn deelnemers.


Spiritual Growth with Entheogens heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.