opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

The Encyclopedia of Psychoactive Plants

109,95
x

De meest volledige gids voor de botaniek, geschiedenis, distributie en groei van alle bekende psychoactieve planten.

Onderzoekt 414 psychoactieve planten en gerelateerde stoffen.

Verkent hoe het gebruik van psychoactieve planten in een cultureel gesanctioneerde context belangrijke inzichten naar de aard van de werkelijkheid kan produceren.

Bevat 800 foto's in kleur en 670 illustraties in zwart-wit.

In de tradities van elke cultuur zijn planten hooggewaardeerd geweest voor hun voedende, genezende en transformatieve eigenschappen. De meest krachtige planten, die de menselijke geest naar andere dimensies van bewustzijn sturen, werden traditioneel als heilig beschouwd. In "The Encyclopedia of Psychoactive Plants" legt Christian Rätsch de botaniek, geschiedenis, distributie, groei, bereiding en dosering van meer dan 400 psychoactieve planten uit. Hij bespreekt hun ritueel en medisch gebruik, culturele artefacten die van deze planten worden gemaakt, en kunstwerken die hen vertegenwoordigen of door hen zijn geïnspireerd.

De schrijver begint met 168 van de meest beroemde psychoactieven, zoals cannabis, datura en papaver, en presenteert dan 133 minder bekende stoffen en extra planten die bekend staan als "legal highs", planten die alleen bekend zijn vanuit een mythologische context en literatuur, en plantaardige producten, ondere andere stoffen als ayahuasca, wierook en soma.

De tekst is rijkelijk geïllustreerd met 800 foto's in kleur - waarvan er veel komen van grondig veldwerk over de wereld van de schrijver - die de mensen, ceremonies en kunst gerelateerd aan het rituele gebruik van 's werelds meest heilige psychoactieven laat zien.

The Encyclopedia of Psychoactive Plants heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
The Encyclopedia of Psychoactive Plants


Aanbevolen artikelen: