opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

100% MYCELIUM XL Colombian | Paddo Growkit 2100cc

69,95

Uitverkocht

100% MYCELIUM XL Colombian | Paddo Growkit 2100cc

Avalon’s 100% Mycelium kits worden volledig gekoloniseerd met Myceliumsubstraat, om de beste oogsten te krijgen. Je hoeft deze kits niet constant water te geven, af en toe wat er overheen spuiten is voldoende. Als je de instructies opvolgt, kan er niets mis gaan. Je krijgt de beste paddo's met weinig moeite!

Houd je van zowel een krachtige als filosofische ervaring? Dan is de Colombian paddo gemaakt voor je! Deze soort van de Cubensis paddestoel werd voor het eerst in Colombia gevonden en is één van de sterkere varianten. Je krijgt echter nauwelijks een slechte trip. De paddo start langzaam op, en je krijgt niet gelijke extreme visioenen. Je ziet waarschijnlijk mooie veranderen in kleur en vorm optreden. De top van een Colombian-reis blijft je verbazen... Daarom is de Colombian geschikt voor zowel de jonge tripper als de hardcore psychonaut. Sommige mensen noemen deze soort "Colombian Rust", naar de geel-bruin gekleurde hoed.

Herkomst soort: Colombia, Zuid-Amerika

Uiterlijk: De hoed is bruin in het midden en meer geel aan de zijkanten, dikke, lichtgele stam, de witte lamella worden bruiner wanneer de paddestoel ouder wordt.

Sterkte: 3,5/5

100% MYCELIUM XL Colombian | Paddo Growkit 2100cc heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
100% MYCELIUM XL Colombian | Paddo Growkit 2100cc