opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

100% MYCELIUM XL Ecuador | Paddo Growkit 2100cc

69,95

Uitverkocht

100% MYCELIUM XL Ecuador | Paddo Growkit 2100cc

De 100% Mycelium kits van Avalon worden voor 100% gekoloniseerd met Myceliumsubstraat, voor de beste oogsten. Je hoeft de planten niet te verdrinken; af en toe een beetje water geven is voldoende. Als je onze aanwijzingen opvolgt, kan er niets misgaan. Je krijgt de beste paddo's met nauweijks moeite!

De Ecuador is één van de populairdere soorten, en erg herkenbaar als echte cubensis. Vanwege de lange, vlezige stam met een grote caramel gekleurde hoed worden ze snel herkend door psychonauten en mycologen. De soort werd ontdekt in het mooie Andes gebergte in Ecuador, op 1100+ meter hoogte. Deze paddestoelen zijn net zo robuust als hun omgeving. De gemiddelde lengte van 13 centimeter maakt hem één van de grootste en krachtigste cubensis soorten. Hoewel het even duurt voordat de cubensis koloniseren, groeien ze zelfs onder de slechtste omstandigheden, en uiteindelijk zal al het substraat koloniseren. De Ecuador wordt aangeraden als onderzoeksobject voor mycologen en biologen, voor de klassieke Cubensis kenmerken.

Herkomst soort: Andes, Ecuador/Peru, Zuid-Amerika
Uiterlijk: De hoed (50-75 mm in diameter) verschilt in convexiteit. De kleur verandert van kaneelachtig bruin tot goudbruin, de stam van lichtgeel tot lichtbruin, de grijze lamella worden steeds zwarter.

Kracht: 3,5/5

100% MYCELIUM XL Ecuador | Paddo Growkit 2100cc heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
100% MYCELIUM XL Ecuador | Paddo Growkit 2100cc