opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Sclerotia Galindoi (15 gram)

15,50

Uitverkocht

SCLEROTIA GALINDOI (15 GRAM) MAGIC TRUFFEL

 

Magic truffel expert Gaston Guzman omschreef de Magic Truffels Psilocybe Galindoi als een nieuwe soort van magic truffels. Hij is gevonden in zowel Mexico als Georgia, Amerika.

 

Zoals alle psilocybe truffels, kunnen de effecten van de Sclerotia Galindoi steeds anders zijn, afhankelijk van je stemming, omgeving en de dosering.

 

Gebruik

De Galindoi truffels zijn verse magic truffels, en moeten daarom in de koelkast bewaard worden. Met 5 tot 9 gram ervaar je een normale, milde trip - met 10 tot 15 gram een sterke trip.

 

Het is mogelijk dat, tijdens de verzending, de magic truffels wat uitdrogen. Hierdoor neemt hun gewicht af, maar je hoeft de dosering hier niet op aan te passen.

 

Meestal worden Galindoi truffels op een lege maag gegeten, dat is de meest effectieve manier. Je kunt ook thee zetten van de truffels. Hiervoor moet je ze in kleine stukjes snijden en heet water er overheen gieten. Laat dit weken voor ongeveer 5 tot 10 minuten. Scheid de wat blauwige thee af en giet opnieuw heet water over de sclerotia Galindoi, waarmee je het proces herhaalt. Zo zet je thee van deze truffels.

 

Paddo Stopper - Slechte Trip Stopper

Is dit de eerste keer dat je magic truffels eet? Zorg dan dat je een nuchtere vriend naast je hebt zitten om je te helpen als je je bang, misselijk of ongemakkelijk voelt. Klik hier om onze Paddo Stopper te kopen, voor als je snel uit een slechte trip wilt komen.

 

Opslag

Dit zijn verse truffels. Ze moeten daarom in de koelkast, niet de vriezer, bewaard worden als je ze niet gelijk eet. De truffels zijn ongeveer een maand houdbaar in de koelkast.

 

Verzendingsbeperkingen

Kijk goed na of dit product niet illegaal is in jouw land. Wij verzenden dit product NIET naar landen buiten Europa.

Sclerotia Galindoi (15 gram) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sclerotia Galindoi (15 gram)


Aanbevolen artikelen: