opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Golden Teacher XL Mycelium box (2100 ML)

41,90
x

Golden Teacher XL Mycelium Box

 

Deze Golden Teacher XL Mycelium Box is een nog betere Mycelium box, met 80% meer substraat dan onze medium Golden Teacher paddo kit. Golden Teacher is één van de sterkste soorten. Niet voor beginners!
 

Deze XL Mycelium Box bevat het mycelium van de Psilcoybe Cubensis 'Golden Teacher' soort. Dit Golden Teacher mycelium is gekoloniseerd op een substraat van rogge en perliet, en de toplaag bestaat uit vermiculiet.


Met twee keer zo veel substraat, en dus een dubbel zo grote Golden Teacher oogst, is de XL Mycelium Box een geweldig product. Je kunt zeer grote Golden Teacher paddo's in zeer weinig tijd kweken met deze mycelium box.
 

De box is speciaal gemaakt vooor de amateuristische mycoloog. De Golden Teacher XL Mycelium Box verkleint de kans op bederf drastisch, en de processen zijn erg simpel, waardoor jij je meer kunt richten op de geweldige vorming van de paddestoelen. De box is gemaakt met het sterkste Golden Teacher mycelium. Paddo's kweken was nog nooit zo makkelijk en betrouwbaar.

 

Opslag

Omdat het om verse kit gaat raden we aan om deze direct op te zetten.  

Paddo Stopper - Slechte Trip Stopper

Als je voor het eerst paddo's gebruikt, zorg er dan altijd voor dat er een nuchtere vriend aanwezig is voor als je je ongemakkelijk, misselijk of bang voelt. Klik hier om onze Paddo Stopper te kopen. Dit product helpt je sneller uit de badtrip komen.

 

Shipping restrictions

You will be informed at check out whether you will be able to shop our magical products.

Unfortunately no exceptions can be made.

Side note for our US customers, keep in mind that we are not able to ship to the following states; Idaho, Georgia & California.

Handleiding-paddo-growkit-avalon

Golden Teacher XL Mycelium box (2100 ML) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Golden Teacher XL Mycelium box (2100 ML)


Aanbevolen artikelen: