opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Peyote kweekset

19,95
x

Peyote / Mescaline Groeiset

De kleine, naaldloze Peyote cactus (Lophophora Williamsii) komt oorspronkelijk uit het zuiden van Texas en het noorden van Mexico. De plant is een belangrijk sacrament bij veel Indianenculturen in Centraal- en Noord-Amerika. In Mexico wordt de cactus ook verkocht als medicijn tegen blindheid, koorts en vele andere ziektes.

De actieve alkaloïden van de Peyote cactus zijn:

* mescaline (3,4,5- trimethoxy-B-phenethylamine)
* n-methylmescaline
* n-acetylmescaline
* lophophorine
* thyramine
* hordinenine
* anhalaninine
* anhalonidine
* pellotine
* o-methyllanhalonidine

Het belangrijkste alkaloïd is mescaline.

Effecten

Het duurt even voordat de Peyote cactus zijn werk doet, maar dan kan het één van de mooiste en meest goddelijke ervaringen zijn die je ooit hebt gehad!

Mescaline lijkt deels op LSD-25, maar is softer, kleurrijker, warmer en fijner. Soms lijkt het of je reist door tijd en ruimte, of met je eigen geest communiceert. De Peyote trip is sterker dan de San Pedro trip, maar de misselijkheid aan het begin is dat ook. Een trip kan 6 tot 12 uur duren.

Gebruik

De traditionele manier van consumeren, is de cactus te eten. Je kunt ook de wortel eten en hier lang op kauwen, omdat je speeksel de mescaline opneemt.

Een andere manier om de Peyote cacti in te nemen, is door er thee van te maken. Snijd de cactus in kleine stukjes en kook deze 30 minuten. Drink daarna de vloeistof op.

Het is ook mogelijk om de cactus te drogen. Snijd de cactus in plakjes, en doe ze 4 à 5 uur in de oven op 50 graden Celsius. Daarna kun je de plakjes eten. Peyote cacti worden meestal op lege maag gegeten. Probeer 6 uur van tevoren niet s te eten. De cacti smaken erg bitter, maar dit kan gemaskeerd worden door wat zuur vruchtensap te drinken, zoals grapefruit of ananassap. Je voelt je misschien wat misselijk voordat de trip begint. Sommige mensen zeggen dat je dit kunt voorkomen door gember te eten.

Als je ervoor kiest om de Peyote eerst enkele jaren te laten groeien, let dan wel op dat het een moeilijke plant is die langzaam groeit. Hij heeft erg veel zonlicht nodig, maar weinig water.

Dosering

Het is moeilijk om te weten hoeveel mescaline één Peyote cactus bevat, omdat dit afhangt van de leeftijd en groeiomstandigheden. Hoe groter en ouder de cactus, hoe meer mescaline hij bevat. De gemiddelde dosis Peyote is ongeveer 12-30 gram, wat gelijk staat aan 6-15 (of meer) cacti van 2 gram.

Onthoud dat de kracht erg kan variëren tussen de cacti. Daarom kun je het beste niet de hele dosering in één keer nemen, maar deze geleidelijk opbouwen: neem de helft van de dosis, wacht 60 tot 90 minuten om te zien wat de effecten zijn, en neem dan indien gewenst de helft van wat nog over is. Ga zo door totdat het op is of je niet meer hoeft. Een Peyote trip piekt na 2 tot 2,5 uur.

Mescaline doseringen

150 mg minimale dosering
150 - 300 mg lichte to gematigde dosering
300 - 400 mg sterke trip, duurt 6 - 12 uur
450 - 500 mg mogelijke ego oplossing, trip duurt ongeveer 12 uur
500 - 600 mg zekere ego oplossing, trip kan tot 24 uur duren

Waarschuwingen

Combineer dit product niet met alcohol, MAO-remmers of andere stimulantia.

Gebruik de cacti niet als je zwanger of depressief bent, medicatie gebruikt, aan het verkeer wilt deelnemen of jonger dan 18 jaar bent. Als je Peyote gebruikt, laat dan iemand naast je zitten om je te helpen wanneer nodig.

Bevat alles wat je nodig hebt om jouw eigen Peyote cacti te kweken:

* 25 peyote cactus zaden
* cactus aarde
* zand
* droogmakend grind
* instructies

Verzendingsrestricties

Wij verzenden dit product niet naar: de VS, Noorwegen en Zwitserland

Peyote kweekset heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Peyote kweekset