opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

San Pedro 25 - 30 cm - Trichocereus pachanoi

29,00
Kies:
x

San Pedro Cactus - Trichocereus Pachanoi | 25-30cm

San Pedro (Trichocereus pachanoi) is een speciale, heilige cactus uit Ecuador en Preu. Deze stek kun je planten om verder te groeien. Wanneer de cactus wortel heeft geschoten, groeit hij erg snel; San Pedro is één van de snelst groeiende cacti ter wererld.

Kweek

Plant deze stek op het oppervlak van een laag bovenste aarde, gemengd met zand en perliet. Zet de stek in de schaduw of indirect zonlicht en geef hem regelmatig water. De cactus vormt na ongeveer een half jaar zijn wortels, waarna de stek overgepoot kan worden in dezelfde samenstelling aarde.

De actieve alkaloïden van San Pedro cacti zijn:

* mescaline (3,4,5-trimethoxy-B-phenethylamine)
* 3-methoxy-4-hydroxy-B-phenethylamine
* 3,5-dimethoxy-4-hydroxy-B-phenethylamine
* tyramine
* hordinenine

Het belangrijkste alkaloïd is mescaline. De San Pedro bevat iets minder mescaline dan de Peyote cactus, waardoor de trip iets vriendelijker is.

Effecten

Mescaline cacti zoals de San Pedro laten jou je innerlijke geest verkennen. De trip is spiritueel, kleurrijk, met veel visioenen. Je voelt innerlijke rust, je bent één met het leven, je bent waakzamer en denkt sneller. Het onderscheid tussen subject en object vervaagt, en je voelt dat je wegsmelt in de visuele ervaring. Meestal voel je je hierbij onbeschrijfelijk gelukkig.

De San Pedro trip is vriendelijker en minder zwaar dan de Peyote trip. Bovendien is de misselijkheid het eerste uur niet zo sterk als bij Peyote cacti.

Gebruik

De traditionele manier om deze cacti te gebruiken, is ze te eten. Ze zijn vers of gedroogd te eten. Probeer om 6 uur voordat je de cacti gaat eten, niets anders te eten.

Verwijder allereerst de huid en naalden. Doe dit zo dun mogelijk, omdat veel actieve bestanddelen net onder de huid zitten. Je kunt nu het vruchtvlees rond de houten kern van de cactus eten. Let op, dit smaakt erg bitter. Je kunt ze het beste met vruchtensap eten om dit te voorkomen. Een lekkerdere manier om cacti te gebruiken is ze als thee te drinken. Verwijder de naalden en snijd de cacti in kleine stukjes. Kook de stukjes in een dichte pan op laag vuur. Je kunt ze mengen met vruchtensap of honing, nadat de stukjes afgekoeld zijn.

Je kunt de cacti ook drogen: snijd hem in plakjes en doe deze in de oven, 4 tot 5 uur op 50 graden. Daarna kun je de plakjes eten.

Meestal ervaar je misselijkheid als eerste effect. Sommige mensen zeggen dat gember eten helpt tegen de misselijkheid.

Het heilige mengsel zal aardig bitter smaken, maar het was nog erger geweest als je de cactus gekookt had. Met alle vezels verwijderd wordt het wel makkelijker om de drank door te slikken en krijg je minder last van je maag. De visioenen kunnen tot wel 10 uur duren en erg overweldigend zijn. Bereid je daarom goed voor, voordat je op deze reis door je geest gaat.

Dosering

Laagste dosis - fysieke effecten, 100 mg
Lichte dosis - verlichting van kleuren om je heen, 100-200 mg
Normale dosis - sterke visioenen, mogelijk hallucinaties, 200-300 mg
Sterke dosis - verbondenheid met de wereld en het leven, 300-500 mg
Zeer hoge dosis - glimp van het Goddelijke, 500-700 mg

40g Cacti bevat 130 mg Mescaline, in normale San Pedro soorten
80g Cacti bevat 260 mg Mescaline
150g Cacti bevat 500 mg Mescaline
200g Cacti bevat 700 mg Mescaline

Wanneer je cacti eet die 15-20 cm hoog en 3,5 cm in diameter zijn, is één à anderhalve cacti genoeg voor een lichte tot middelmatig sterke trip. 2 à 2,5 cacti zijn genoeg voor een sterke trip.

Vergeet niet dat de kracht zeer kan variëren. Daarom kun je beter niet de hele dosering in één keer nemen, maar de dosering geleidelijk opbouwen: neem eerst de helft van de dosis en wacht 60 tot 90 minuten om erachter te komen wat de effecten zijn. Neem daarna, als je wilt, de helft van wat over is, en ga zo door. Een San Pedro trip piekt na ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Ratio verse cactus en mescaline

400 g bevat ongeveer 480 mg mescaline - 0.12% mescaline per gram cactus (volgens Schultes & Hofmann)
400 g bevat ongeveer 200 - 300 mg mescaline - 0.05 - 0.075% mescaline per gram cactus (volgens een andere bron)

Ratio gedroogde cactus en mescaline

100 g bevat ongeveer 200 - 300 mg mescaline; 0,2 - 0,3% mescaline per gram cactus. Het gedroogde gewicht is 25% van het normale gewicht (75% is water).

Mescaline doseringen

150 mg, minimale dosis
150 - 300 mg, lichte tot middelmatig sterke dosering
300 - 400 mg, sterke trip die 6 - 12 uur duurt
450 - 500 mg, mogelijk oplossen van het ego, trip duurt ongeveer 12 uur
500 - 600 mg, zekere oplossing van het ego, trip kan tot 24 uur duren

Waarschuwing

Gebruik deze cacti niet in combinatie met alcohol, MAO-remmers of andere stimulantia.

Gebruik dit product niet als je zwanger of depressief bent, medicatie gebruikt, voertuigen bestuurt of onder de 18 jaar bent. Wanneer je San Pedro cacti eet, vraag dan of er iemand bij je is om je te helpen als je je niet goed voelt.

Verzendingsrestricties

Kijk goed na of dit product legaal is in jouw land. Wij verzenden dit product NIET naar de VS, Australië, Finland, Israël, Canada, Turkije, Zwitserland, Nieuw-Zeeland, Estland, Hongarije, Brazilië, Japan, Mexico, Rusland, Zuid-Afrika en Italië.

San Pedro 25 - 30 cm - Trichocereus pachanoi heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.