opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Mimosa Hostilis (Jurema Preta) 10 Zaden

8,50
x

Mimosa Hostilis (Jurema Preta) 10 Zaden

De Mimosa hostilis boom is een belangrijke bron van voer voor dieren, met vitale proteïnen en andere voedingsstoffen. Hij groeit goed in het droge seizoen en levert belangrijk voedsel voor het lokale vee en andere dieren. Koeien, geiten en schapen eten de peulen en bladeren. Er is bewijs dat Mimosa tenuiflora voedsel schadelijk is voor de embryo's van zwangere herkauwers in Brazilië.

De boom is een belangrijke bron van voedsel voor bijen, zeker in het droge en het begin van het natte seizoen.

Zoals de meeste planten in de Fabaceae familie, bevrucht Mimosa tenuiflora de grond via bacteriën die stikstof produceren. De boom is nuttig om erosie te bestrijden en voor herbebossing.

Mimosa tenuiflora

Mimosa tenuiflora is een belangrijke bron van brandhout en werkt goed om hekken van te maken. Dit komt door de hoge hoeveelheid tannine, wat rotting voorkomt. Hierdoor wordt de bast van de boom wereldwijd gebruikt als een natuurlijke verfstof en bij de productie van leer. Het wordt gebruikt om bruggen, gebouwen, hekken, meubels en wielen van te maken. Daarnaast is het een uitstekende bron van houtskool.

De helende krachten van de boom maken hem nuttig om huisdieren mee te behandelen. Een oplossing van de bladeren of bast kan ook gebruikt worden om dieren mee te wassen, om parasieten te voorkomen. Omdat de boom de meeste bladeren behoudt tijdens het droge seizoen, is het een belangrijke schaduwbron voor dieren en planten.

Mimosa Hostilis (Jurema Preta) 10 Zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mimosa Hostilis (Jurema Preta) 10 Zaden