opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Damiana 50:1 Extract (3 gram)

9,50

Uitverkocht

Damiana 10X Extract (4 Gram)

Damiana is een ontspannend en mild, maar effectief afrodisiacum, dat je tevens een euforisch gevoel geeft. Het Damiana kruid is een afrodisiacum dat je vitaliteit verhoogt. Van hogere doses kun je licht high worden, wat ongeveer 2 uur lang aanhoudt. De Damiana kruiden (Tunera Afrodisiaca) zijn gedroogde bladeren van een struik uit de tropische delen van Zuid-Amerika. Damiana werd al door de Azteken tegen impotentie gebruikt, en door de Maya's als stimulans. Ook werd de plant door indianenstammen gebruikt in de thee voor zijn helende krachten. Het Damiana kruid heeft dus veel toepassingen en nog meer kwaliteiten. Bij ons is Damiana erg populair vanwege de psychoactieve effecten en de 'high'. 1 gram van Damiana 10X extract staat gelijk aan 10 gram kruid.

Effecten van Damiana 10X Extract

Damiana bevat ingrediënten die direct de zenuwen van je geslachtsdelen stimuleren en de spieren ontspannen. Kortom, Damiana is een seksueel stimulerend middel, waar je licht high van wordt. Het is een ontspannend en mild afrodisiacum dat de bloedcirculatie naar de genitaliën verhoogt. De ingrediënten stimuleren je zintuigen. Regelmatig gebruik van Damiana over de tijd zorgt voor krachtige erecties bij mannen en hormonale balans bij vrouwen.

Hoe Damiana 10X Extract te gebruiken

Het Damiana 10X Extract is, zoals de naam zegt, 10 keer zo sterk als normaal. Wanneer je het extract gebruikt, heb je maar 1/10 nodig van wat je met normale Damiana zou gebruiken. Neem 0,5 tot 1 gram Damiana extract, giet er heet water overheen en laat het brouwsel 5 minuten weken. Drink de thee een half uur tot een uur voordat je de effecten wilt ervaren. Voor de beste ervaring moet je de Damiana thee op lege maag drinken. Je kunt ook direct het extract poeder innemen.

Waarschuwing

Gebruik Damiana niet als je last hebt van ziektes aan je lever of urinewegen.

Hoewel dit niet bewezen is, kan regelmatig Damiana gebruik in hoge doses zorgen voor schade aan de lever. Meer dan 1 kop Damiana thee per dag voor lange periodes wordt niet aangeraden.

Niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar. Bewaar dit product op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen.

Damiana 50:1 Extract (3 gram) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Damiana 50:1 Extract (3 gram)