opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Wild Lettuce 50X extract (2,5 grams)

11,45

Uitverkocht

Wild Lettuce 12:1 Extract (5 gram)

Het Wild Lettuce kruid (Lactura Virosa) staat in ons land ook bekend als gifsla. De gifsla heeft een werking die lijkt op die van opium, maar dan milder. Lactucine en lactucopicrine zijn de psychoactieve ingrediënten van Wild Lettuce. Deze stoffen zijn geen opiaten, maar hebben dezelfde verdovende en kalmerende werking. Wild Lettuce groeit in het wild in Zuid- en Centraal-Europa en Noord-Azië.

 

Effecten van Wild Lettuce

Gemalen Wild Lettuce wordt gebruikt in een ontspannende kruidenthee. Het effect lijkt erg op dat van opium, maar heeft geen bijwerkingen en is iets milder. Wild Lettuce kan je ook helpen beter te slapen, omdat het de zenuwen ontspant en je daardoor rustig slaapt. Gifsla ontspant je en houdt je spiritueel in balans. Het kruid kan zelfs als aphrodisiacum werken, een verkoudheid of longontsteking helpen genezen.

 

Hoe Wild Lettuce te gebruiken

Gesneden Wild Lettuce kan gebruikt worden als thee. Doe 1 tot 2 gram in een kop gekookt water en laat het 10 tot 15 minuten weken.

Een andere manier is om gifsla extract te maken. Week 1 gram Wild Lettuce 8 uur lang in heet (niet kokend) water. Druk en filter al het nat uit de Wild Lettuce. Doe daarna alle zwarte vloeistof in een pan en laat het vocht als volgt verdampen: stop de pan met Wild Lettuce vloeistof in een grote pan kokend water, waarbij je voorkomt dat de Wild Lettuce verbrandt. Uiteindelijk krijg je een gelei-achtige substantie, die je als opium kunt gebruiken.

 

Waarschuwingen over Wild Lettuce

Kien de dosering van Wild Lettuce goed uit. Testen met kleine proefdieren hebben laten zien dat zelfs een kleine overdosis al giftig kan zijn, wees gewaarschuwd!!

Niet geschikt voor mensen onder de 18. Bewaar op een koele, droge plek, buiten het bereik van kinderen.

Wild Lettuce 50X extract (2,5 grams) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Wild Lettuce 50X extract (2,5 grams)