opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Salvia divinorum 50X Extract (0.5 gram)

24,90

Uitverkocht

SALVIA DIVINORUM 50X EXTRACT (0.5 GRAM)

De prijzen van ons extreem krachtige 50X Salvia Divinorum extract zijn nu permanent verlaagd! Ja, permanent!

Ons 50X Salvia Divinorum extract bevat wel 152mg pure salvinorine-A per gram extract. De stof is geëxtraheerd uit bladeren van de Salvia plant en daarna opnieuw afgezet op gedroogde Salvia bladeren. Onze vaardige chemici gebruiken een gestandaardiseerde methode. Deze is wat duurder dan andere methodes, maar je vindt hierdoor geen ander plantenmateriaal in het extract dat schadelijk is voor je longen. Salvia Divinorum 50X extract is geen vloeistof.

Met een Salvia Divinorum extract kun je jouw geest nog verder verkennen dan met normale, gedroogde Salvia bladeren. Het extract is dan ook vooral bedoeld voor mensen die voelen dat ze niet heel gevoelig zijn voor Salvia Divinorum. Een ander voordeel van het Salvia Divinorum extract, is dat het makkelijker te consumeren is, omdat je minder materiaal hebt.

Gebruik

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om Salvia extract in te nemen. Plaats het extract op de kop van een klein pijpje, adem verse lucht in, en adem helemaal uit om je longen leeg te maken. Vervolgens zet je direct een vlam aan het Salvia Divinorum 50X extract en adem je in één keer alle rook in. Zorg ervoor dat je de vlam direct boven het materiaal houdt, en deze dieper in de kop van het pijpje duwt naarmate je inhaleert. Het Salvia Divinorum extract moet sterk verhit worden om het actieve bestanddeel te verdampen. Houd de rook gedurende 20 tot 30 seconden diep in je longen, zodat de salvinorine-A geheel uit de rook kan condenseren en door je longen opgenomen kan worden. Als je te snel uitademt, verlies je veel materiaal. En dat wil je natuurlijk niet!

Wat is Salvia Extract nu precies?

Met bijvoorbeeld "5X extract" wordt eigenlijk geëxtraheerd, versterkt bladmateriaal bedoeld. Een oplosmiddel zoals aceton of ethanol wordt gebruikt om Salvia Divinorum extract te maken. Dit oplosmiddel bevat nu opgeloste, geëxtraheerde stoffen, en wordt uitgedampt over Salvia bladeren. Het opgeloste materiaal zit nu in deze bladeren, waardoor de bladeren meer salvinorine bevatten dan eerst. Dit wordt het "extract" genoemd. Een 5X Salvia Divinorum extract wordt gemaatk door het extract van 4 eenheden blad over 1 eenheid blad uit te dampen. Dit maakt het nieuwe product 5 keer zo sterk als de gewone bladeren.

Waarschuwing

Het Salvia Divinorum 50X extract is ontzettend krachtig, en daarom raden we je aan erg voorzichtig te doen wanneer je dit product gebruikt. Dit is alleen voor ervaren Salvia gebruikers!

Salvia divinorum 50X Extract (0.5 gram) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.