opc_loader

Wensenlijst

100% MYCELIUM Thai - Paddo groeikit 1200cc

41,50
 
Zet op wensenlijst

100% MYCELIUM Thai - Mushroom growkit

 

Avalon’s 100% Mycelium kits zijn volledig gekoloniseerd door Myceliumsubstraat, om de beste oogsten te krijgen. Je hoeft maar weinig water te gebruiken; af en toe spuiten is meer dan voldoende. Als je onze instructies opvolgt, kan er niets misgaan. Je krijgt op deze manier de beste paddo's met weinig moeite!

De Thai wordt, ook vaak "Koh Samui" genoemd naar de vindplaats. Hij werd ontdekt door enthomycoloog John Allen, tijdens zijn reis door Thailand in 1991. In Thailand hebben ze een maandelijks Volle Maan Festival, om hun heilige paddestoelen te eten en te eren, of "wolk paddestoelen" zoals zij ze noemen. Nu snappen we waarom!

De Thai wordt vaak beschouwd als de beste feest-paddo. Ze groeien snel en veranderen je in een extreem sociale, ontspannen en relaxte persoon. Deze paddo's brengen de balans terug in je leven en ze geven je de perfecte energie voor een leuke tijd! Ze groeien niet heel hoog, maar worden vooral dik.

Dit is ook een perfecte soort voor beginners.

Herkomst soort: Thailand, vlakbij Ban Hua Thanon

Uiterlijk: De hoed begint ongeveer 10 mm in diameter en heeft een oranje kleur. De stam is dun, en iets dikker onderaan. De lamella zijn kleiachtig wit en worden bruin met witte randjes bij volwassenheid.
Kracht: 3/5

Voor instructies: klik hier

 

Verzendingsbeperkingen

Kijk goed na of dit product niet illegaal is in jouw land.

100% MYCELIUM Thai - Paddo groeikit 1200cc heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
100% MYCELIUM Thai - Paddo groeikit 1200cc


Aanbevolen artikelen: