opc_loader

Wensenlijst

Salvia Divinorum 40X Extract

23,90
gewicht
 
Zet op wensenlijst

SALVIA DIVINORUM 40X EXTRACT (0.5 GRAM)

De prijzen van ons superkrachtige Salvia 40X extract zijn permanent verlaagd.

Dit gestandaardiseerde Salvia Divinorum extract is 40 keer meer geconcentreerd dan gedroogde Salvia bladeren!

Extracten zorgen ervoor dat je nog spectaculairdere hallucinaties krijgt dan gewoon met bladeren. Dit is vooral belangrijk voor mensen die niet zo snel iets merken van Salvia Divinorum. Een ander voordeel van het Salvia Divinorum extract is dat deze makkelijker in te nemen is dan gedroogde bladeren, omdat je minder materiaal hoeft in te nemen.

Gebruik

Je kunt Salvia extract erg makkelijk roken. Plaats het extract in de kop van een klein pijpje. Adem diep verse lucht in, en daarna weer uit om je longen leeg te maken. Zet onmiddelijk een vlam aan het Salvia Divinorum extract en inhaleer alle rook in één keer. Je moet de vlam direct boven het materiaal halen, en steeds naar beneden brengen naarmate je inhaleert. Het Salvia Divinorum extract moet tot een hoge temperatuur verhit worden om het actieve bestanddeel te verdampen. Bovendien is het belangrijk de rook diep in je longen te houden voor 20 tot 30 seconden, voordat je uitademt. Het duurt eventjes voordat de stof salvinorine-A uit de rook is en geabsorbeerd is door je longen. Als je te snel uitademt, gaat veel van het extract verloren. Zonde!

Wat is Salvia Divinorum extract precies?

Als het gaat over bijvoorbeeld "5X extract", wordt geëxtraheerd actief materiaal uit Salvia bladeren bedoeld. Een Salvia Divinorum extract wordt gemaakt met een oplosmiddel, zoals ethanol of alcohol. Het oplosmiddel wordt nu met het opgeloste materiaal over nieuwe Salvia bladeren uitgedampt, waar het opgeloste materiaal in gaat zitten. Dit nieuwe materiaal, waarvan de hoeveelheid salvinorine verhoogd is, wordt "extract" genoemd. Een 5X Salvia Divinorum extract wordt gemaakt door het extract van 4 eenheden blad over 1 eenheid blad uit te dampen. Het eindresultaat is nu 5 keer zo sterk als een gewoon Salvia blad!

Waarschuwing

Het Salvia Divinorum 40X extract is ontzettend krachtig. Wees daarom erg voorzichtig wanneer je dit product gebruikt.

Salvia Divinorum 40X Extract heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Salvia Divinorum 40X Extract


Aanbevolen artikelen: