opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Salvia Divinorum 5X extract (1 gram)

8,90
gewicht
x

SALVIA DIVINORUM 5X EXTRACT (1 GRAM)

Wij hebben onze Salvia 5X extract prijzen permanent verlaagd!

Avalon's 5X Salvia Divinorum extract bevat 18 mg slavinorina per gram extract. Dit is onttrokken aan de plant en dan opnieuw afgezet op de bladeren. Onze ervaren chemici gebruiken een gestandaardiseerde methode. Deze kost iets meer dan niet-gestandaardiseerde methoden, maar betekent wel dat er geen extra plantenstoffen in het extract zitten die slecht voor je longen kunnen zijn. Salvia extract is geen vloeistof.

Salvia Divinorum extracten laten je nog diepere niveau's van je geest verkennen dan gewone Salvai Divinorum bladeren. Dit is vooral belangrijk voor mensen die voelen dat ze niet heel gevoelig zijn voor Savlia Divinorum. Een ander voordeel van de extracten is dat ze makkelijker in te nemen zijn dan gedroogde bladeren. Je hoeft namelijk minder Salvia Divinorum in te slikken of te roken.

Gebruik

Salvia Extract is erg makkelijk te gebruiken. Leg de hoeveelheid die je wilt gebruiken in het uiteinde van een klein pijpje. Neem een grote hap verse lucht, en adem uit om je longen te legen. Leg dan direct een vuurtje aan het Salvia extract en adem de gehele dosis rook in één keer in. Het is belangrijk om de vlam direct boven het materiaal te houden, en de vlam in het extract te duwen terwijl je inhaleert. Het Salvia extract moet tot een redelijk hoge temperatuur gebracht worden om het actieve bestanddeel te verdampen. Je moet de rook diep in je longen houden voor ongeveer 20-30 seconden, voordat je uitademt. Het duurt even voordat de salvinorine-A uit de rook is gecondenseerd en geabsorbeerd wordt door de longen. Als je te snel uitademt, is een groot deel hiervan verspild. Dat zou zonde zijn!

Wat is Salvia extract precies?

Wanneer je hoort over "5X extract", gaat het over versterkt bladmateriaal. Een extract van Salvia Divinorum wordt gemaakt met een oplosmiddel, zoals ethanol of aceton. Het oplosmiddel, dat nu opgelost geëxtraheerd materiaal gevat, wordt uitgedampt over Salvia bladeren, waar het opgeloste materiaal gedeponeerd wordt. Dit laatste materiaal, waarvan de hoeveelheid salvinorine verhoogd is door deze procedure, wordt "extract" genoemd. 5X extract wordt gemaakt door het extract van 4 eenheden blad terug te stoppen op 1 eenheid blad. Het eindproduct is 5 keer sterker dan de oorspronkelijke bladeren.

Waarschuwing

De Salvia 5X dosering is erg krachtig, en we raden je aan voorzichtig te zijn wanneer je dit product gebruikt.

Salvia Divinorum 5X extract (1 gram) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Salvia Divinorum 5X extract (1 gram)


Aanbevolen artikelen: