opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Ja! Nee

Hawaiian Baby Woodrose Madagascar - 10 zaden

7,50
x

Hawaiian Baby Woodrose - Madagascar 10 zaden

Vers geïmporteerde Hawaiian Baby Woodrose zaden, rechtstreeks uit Hawaii.

De zaden van de Argyreia nervosa liaan bevatten veel LSA, een stof met een lange geschiedenis bij sjamanen. LSA zorgt voor krachtige pscyhedelische ervaringen. Neem 4 tot 5 zaden voor een ervaring die ongeveer 8 uur duurt.

Effecten

LSA verandert je bewustzijn compleet, en lijkt erg op de effecten die andere tryptamine hallucinogenen ook hebben. Misselijkheid en andere maagproblemen zijn veel voorkomende bijwerkingen van Hawaiian Baby Woordrose, maar deze worden niet veroorzaakt door LSA, maar door andere stoffen. Daarom kiezen sommige gebruikers ervoor om de LSA uit de zaden te extraheren.

Gebruik

Laat de zaden eerst enkele uren in het water weken. Verwijder wat er nog van de schil over is, en snijd de zaadjes in kleine stukjes met een mes of schaar. Je kunt ze ook malen in een koffiemaler. Doe de stukjes in een mok, en giet er heet (maar niet kokend) water overheen. Wacht minstens anderhalf uur voordat je de vloeistof filtreert. Drink deze thee eerst (op een lege maag) en neem de pulp een half uur later (of gooi deze weg).

Hawaiian Baby Woodrose Madagascar - 10 zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.