opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Guarana Poeder (50 gram)

6,95
x

Guarana poeder (50 gram)

Nieuw verkrijgbaar bij Avalon Magic Plants: Guarana poeder.

Guarana (Paulinnia cupana) is een veelgebruikt ingrediënt in energiedrankjes en -capsules. Guaranapoeder gevat ongeveer 4,2% cafeïne en verschillende andere stoffen, zoals guaranine, theobromine en theofiline.

Gebruik

Je kunt het Guarana poeder mixen met elk drankje dat je wilt. Guarana poeder lost niet makkelijk op in water.

De stimulerende effecten van Guarana blijven het best bewaard in de hele noten. Twee noten per kopje is een standaard dosis. De noten moeten gemalen worden met vijzel en stamper of een koffie grinder. Bereid de drank zoals koffie, waarbij je het materiaal meerdere keren gebruikt om alle actieve componenten eruit te halen.

Guarana Poeder (50 gram)

(Jona )
Veel aangenamer dan andere (pure) caffeine supplementen. De come-on is stukken geleidelijker, ronder en natuurlijker. Minder anxiety en zenueachtigheid. Ik lijd aan chronische vermoeidheid waardoor ik gemiddeld 20 uur per dag slaap. Dit product geeft mij mijn leven terug. Het poeder is van zeer hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs. Deze winkel vind in sowieso erg goede producten leveren. De naam Avalon is een opvallende voor mij aangezien ik een zuster ken die in de Bocholtstraat werkte met deze naam. Zij is een verpleegkundige die ik nooit zal vergeten en altijd met een warm hart aan terugdenk.

In ieder geval om terug te komen na afdwalen: heel blij met dit product en deze winkel. De rapé is ook super.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]