opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Avalon Magic Plants houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?‚ 

Ja! Nee

Hammer Vaporizer

89,95

Uitverkocht

De Hammer is een compacte, butaan-aangedreven systeem ontworpen om overal te gaan en te staan met een unieke verbrandingskamer, dat de schone lucht gescheiden houdt van de vlam.

Het beschikt over een kleine, single-serve bowl die conserveren helpt. Andere, grotere vaporizers vereisen een grotere hoeveelheid voor het juiste gebruik. De Hammer levert een kleine hoeveelheid van een effectieve damp en maakt je supply groter.

Uw Hammer geeft u een snelle, discrete ervaring en levert een sterke damp in 30 seconden of minder. Handheld, compact en zakformaat, de hammer draait op butaan en kan worden bijgevuld in seconden. Geen opladen, geen batterijen, geen snoeren.

Kenmerken
Het is draagbaar. Minder dan 5 "lang, kan de Hammer gemakkelijk in uw zak of tas passen.
Het is krachtig. De meeste vaporizers zorgen voor een zachte, piekerige damp. De Hammer voelt alsof je rookt.
Het is snel. Andere vaporizers kunnen vijf of meer minuten in beslag nemen om langzaam, voorzichtig de inhoud te verdampen. De Hammer kan het doen in 90 seconden.
Het draait op butaan. Geen elektriciteit, geen snoeren, geen wachttijden om de batterijen op te laden. Butaan vullingen in seconden, niet uren, zoals batterijen.
Het is schoon. Lucht gaat rechtstreeks via een roestvrijstalen warmtewisselaar en vervolgens door een borosilicaatglas buis. De damp die je ademhaling blijft puur, zonder butaan uitlaat.
Het is efficiënt. De kleine portie kom je helpt te besparen. Andere vaporizers vergen een veel grotere hoeveelheid voor juist gebruik.

Hammer Vaporizer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hammer Vaporizer